Zondag 22 september 2024

 

Op zondag 22 september vindt de Oldtimer Tourrally Gooi en Vechtstreek plaats. Dit jaar wordt een zeer speciale editie.

 

Henny Miltenburg van Rally Events, voor de meesten een begrip voor het uitzetten van uitdagende systemen en mooie routes, zal na deze tourrally gaan stoppen. Sinds 2015 heeft hij voor ons de routes verzorgd.  

 

Wij starten weer vanaf het altijd gastvrije Caravanpark van de Wetering in Loosdrecht, waar we aan het einde van de dag ook weer zullen finishen. Onderweg zullen wij zorgen dat u kunt genieten van een heerlijke lunch.

 

Wij nodigen u van harte uit om (ook) dit jaar mee te rijden met de Oldtimer Tourrally Gooi en Vechtstreek.

 

Wilt u de rally naast uw deelname extra ondersteunen? U kunt als sponsor uw advertentie laten plaatsen in het mooie rallyboek of uw logo op het rallyschild laten plaatsen, indien u hierin geïnteresseerd bent dan vernemen wij dat graag. 

 

De organisatie van de Oldtimer Tourrally Gooi en Vechtstreek ligt al jaren in handen van Marieke, Bas, Robert en Anja. Wij hebben gezamenlijk besloten, om na deze editie, samen met Henny te stoppen met de organisatie. Het liefst willen wij het stokje (de Stichting Oldtimer Tourrally Gooi en Vechtstreek) aan een enthousiast nieuw team overdragen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@oldtimertourrally.nl

 

Wij hopen u op zondag 22 september te mogen verwelkomen samen met alle andere enthousiaste deelnemers, sponsoren en vrijwilligers.